Over Ons

Autoriteit           Experts           Betrouwbare partner

incasso-autoriteit-Nederland

''Deskundigheid en expertise van incasseren ontstaan pas na jarenlange ervaring."

 

Dé Autoriteit voor incasseren

Eerlijk Incasseren is een autoriteit op het gebied van incasseren. Als u wilt dat een factuur of openstaand bedrag wordt voldaan dan schakelt u een expert in. Eerlijk Incasseren is een specialist op het gebied van incasseren. U schakelt dan ook een expert in als u uw vordering aan het onze deskundige aanbiedt, u wilt zeker zijn dat uw vordering wordt behandeld door een incassobureau dat gespecialiseerd is in het incasseren.

Eerlijk Incasseren onderscheid zich doordat wij uitsluitend juristen in dienst hebben die expert zijn op het gebied van het contractenrecht. Het contractenrecht is een specialistisch gebied. Eerlijk Incasseren mag zich met uitstek een autoriteit noemen op het gebied van incasseren; zelfs advocaten schakelen ons in als een vordering door een expert dient te worden geïnd. Als expert zijnde nemen wij geen genoegen met mededelingen dat er niet voldaan kan worden door een debiteur omwille van onbegrijpbare redenen. Het enige dat voor ons als specialist van belang is, is dat elke schuld wordt ingelost. Daar gaat ons expertise over.

Direct contact met ons


Over onze expertise

Onze goede reputatie zorgt ervoor dat debiteuren snel hun vordering voldoen. Als expert stellen wij zelf de dagvaarding op en onze jurist gaat voor u naar de rechtbank. Wij zijn toonaangevend in deze branche omdat wij uitblinken in wat wij doen. Wij incasseren uitsluitend vorderingen en doen dat niet als bijzaak. Daarin onderscheidt een expert zich van andere incassobureaus.

Als autoriteit op het gebeid van incasseren genieten wij niet alleen het vertrouwen van onze klanten maar zelfs door debiteuren worden wij als vertrouwde autoriteit gezien. Dat is uniek en onderscheidend in onze branche. Elke opdracht van u behandeld onze expert met de grootste zorgvuldigheid. Als specialisten staan wij ervoor in dat het incasseren van openstaande facturen op professionele wijze plaatsvindt. Onze juridische specialisten hanteren de strikte lijn die is vastgelegd in de wetgeving. Alleen op deze wijze kan er met succes worden ingevorderd, eventueel met het leggen van het beslag na de gerechtelijke procedure.

Wij beschikken over alle expertise en relevante juridische kennis die nodig is om succesvol in te kunnen vorderen en beslag te laten leggen, en houden deze kennis up-to-date.

Betrouwbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen in de verschillende fases van het incassotraject?

Wij bieden u onze expertise aan die nodig is voorafgaand aan het incassotraject.

Wist u dat het bijvoorbeeld noodzakelijk is om de consument eerst een kosteloze herinnering te sturen waarin u de exacte hoogte vermeldt van de incassokosten? U kunt bij ons de 14 dagen herinneringsbrief downloaden en u kunt bij ons de hoogte van de incassokosten berekenen.

In het incassotraject houden onze experts u stapsgewijs op de hoogte van de acties die wij ondernemen.

Onze specialisten denken met u mee over de verhaalbaarheid van uw vorderingen waarmee wij ons onderscheiden. Wist u dat er bij sommige bedrijven door speciale constructies lastig succesvol beslag kan worden gelegd?

In de minnelijke fase betaalt u helemaal niets voor de ingediende incasso's.

Onze experts werken op basis van No Cure, No Pay. Zodra de gerechtelijke fase een aanvang neemt informeren onze experts u vooraf over de kosten daarvan. U kunt natuurlijk ook direct contact met onze experts opnemen om inzicht te krijgen in de kosten van het gerechtelijke traject.